1. Untuk berwakaf perlu mengisi Borang Butiran Pelanggan dengan lengkap dan sertakan bayaran.
 2. Buat masa ini pembayaran hanya mengunakan online banking di Malaysia dan transfersahaja.
 3. Sila tick pada bahagian pengesahan untuk teruskan ke bahagian pembayaran.
 4. Bagi yang mengisi borang tetapi tak mengikut had setiap pakej yang di tetapkan, pihak kami akan mengambil maklumat seperti yang pihak kami tetapkan sahaja (Contoh Pekej VIP untuk 1 nama). Bagaimanapun jika anda mewakafkan RM10 tetapi tidak ada nama, insyaAllah pahala wakaf itu sampai.
 5. Wakaf Penapis Air anda akan di bina bila wakaf yang terkumpul cukup untuk pemasangan.
 6. Untuk pertanyaan boleh terus whatsapp ke no, klik ->60194100793
 7. Dengan ini kami dari Projek Waqaf menerima wang wakaf dan akan menjalankan amanah tersebut. Terima kasih.
 8. Pembayaran mengunakan payment gateway Billplz, selepas pembayaran di statement bank akan terpapar pembayaran kepada BILLPLZ SDN BHD. Ini merupakan rakan kerjasama pembayaran kami.
 9. Pembayaran mengunakan payment gateway Billplz, selepas pembayaran di statement bank akan terpapar pembayaran kepada Billplz dan akan terus ke akaun Pertubuhan Muslim Al-Fateh.
 10. Jika ingin berwakaf secara manual, boleh transfer pada no akaun di bawah, dan whatapps kan detail pembayaran ke no ini ->60194100793
 11. Report pemasangan hanya akan dihantar kepada yang mempunyai nama di penapis air. Untuk RM10 dan Hamba Allah report akan di hantar secara umum.
 12. Untuk pengunaan arwah (atau perkataan yang sama makna dengan nya) adalah tidak di benarkan. Jika ada pewakaf yang mengunakan perkataan ini, pihak kami akan mengeluarkan perkataan tersebut dan hanya tinggalkan nama sahaja. Ini adalah kerana ada sesetengah pihak meletakkan nama ibu bapa yang masih hidup dan sensetif ada perkataan arwah di wakaf yang sama. Harap pihak pewakaf memahami.
 13. Pewakaf bersetuju dan menerima nilai wakaf termasuk dengan kos pengurusan Muslim Al Fateh. Jumlah kos pengurusan adalah subjektif bergantung pada harga barangan semasa, upah, penghantaran dan lokasi pemasangan.