• Pertubuhan Muslim Al-Fateh adalah entiti bukan kerajaan berdaftar yang beroperasi di peringkat kebangsaan.
  Kami adalah NGO operasi, yang bermaksud kami merancang dan melaksanakan projek-projek dilapangan untuk mencapai matlamat kami.
  Ini memerlukan banyak perancangan, komunikasi, dan penglibatan tempatan untuk setiap projek.
  Kami juga mempunyai sukarelawan di seluruh Malaysia dan luar negara untuk berkhidmat.
  Untuk mengetahui lebih lanjut boleh ke website rasmi kami ->WEBSITE RASMI
 • Seperti NGO-NGO lain kami mempunyai dana untuk tujuan pemasaran. Dana itu yang kami gunakan semula untuk memberi hadiah. Selain itu, kami juga mempunyai perniagaan untuk menampung kos operasi. Ini juga merupakan salah satu sumber dana kami. Harga yang diletak pada hadiah merupakan nilai barangan tersebut, bukanlah kos pembelian kami. Dan kos pembelian akan lebih rendah jika di beli dengan cara pukal.

  Ini merupakan inisiatif kami mengajak orang melakukan kebaikan dengan berwakaf.

 • Sekiranya pendaftaran telah dibuka, anda boleh terus membuat pendaftaran wakaf di bawah borang. Sekiranya belum dibuka anda boleh mengisikan nama, no telefon, dan email di dalam borang waiting list yang disediakan di bawah. Anda akan mendapat notifikasi awal pelancaran kempen.

 • Kesemuanya adalah batu dan pasir seperti di bawah
  Zeolite ->INFO
  Carbon ->INFO
  Silica Fine Sand ->INFO
  Coarse Sand ->INFO
  Gravel ->INFO
 • Bank : Maybank
  Nama : Pertubuhan Muslim Al-Fateh
  No Akaun : 5540 5362 3611
 • Proses packaging hadiah akan dilakukan 2 hari selepas tarikh sumbangan. Sebarang pertukaran alamat boleh dilakukan dalam masa tersebut. Penghantaran bergantung kepada availability produk. Ada kemungkinan penghantaran akan terlewat dan penghantaran lebih dari sekali.

  Proses penghantaran perlu juga di ambil kira melalui cuti umum, besar kemungkinan penghantaran akan lewat.

 • Pembayaran akan belaku secara atas talian mengunakan payment gateway Billplz (Online Banking) dan Stripe (Kad Kredit/Kad Debit/Google Pay). Akan terpapar di bank statment anda pembayaran melalui Billplz dan Stripe. Kedua-dua payment gateway ini merupakan rakan kerjasama pembayaran kami. Akan ada caj tambahan Billplz (RM1.50) dan Stripe (3%).

 • Untuk Pekej VIP pemasangan akan dilakukan setiap masuk bulan baru atau telah cukup nama untuk satu penapis air wakaf.

  Untuk Pekej Premium akan di lakukan selepas masuk bulan baru.

  Akan tetapi proses pemasangan mungkin akan mengambil masa lebih lama atas faktor kekangan pergerakan, availbility tempat pemasangan, dan kuantiti wakaf yang di terima.